неділя, 16 вересня 2012 12:06

Samsung у своїй рекламі використав iPhone 5

Samsung у своїй рекламі використав iPhone 5
Кадр з реклами Samsung

Компанія Samsung використовувала в своїй рекламі смартфона Galaxy S III новинку від Apple смартфон iPhone 5. Про це пише видання Digital Trends.

Під гаслом "Не потрібно бути генієм" порівнюються характеристики двох пристроїв, причому продукція Samsung в порівнянні виграє. Сам слоган обіграє політику Apple, згідно з якою консультанти в магазинах і віртуальні помічники в App Store називаються "геніями".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Інтернет-гігант Google купує Motorola за $ 12,5 мільярдів

Як відзначає видання, порівняння Galaxy S III і iPhone 5 вийшло одностороннім зі зрозумілих причин. Зокрема, творці реклами "забули" згадати такі характеристики нового пристрою Apple як FaceTime, iCloud і інтеграція з iTunes. Крім того, платформа Android 4.0, на якій працює Galaxy, випущена вже рік тому, а застосована в iPhone iOS 6.0 зовсім нова.

Реклама Samsung повинна вийти в друкованій пресі вже сьогодні, 16 вересня, проте в яких саме виданнях, поки не зрозуміло, зазначає Apple insider.

У мережі вже з'явилися пародії на рекламу Galaxy S III, виконані шанувальниками Apple. В одній з них слоган замінений на "Не погоджуйтеся на дешевий пластик", а список достоїнств iPhone 5 є вдвічі більшим за характеристики Galaxy.

Нагадаємо, в серпні 2012 року Apple виграла в американському суді патентну суперечку з Samsung. Південнокорейській компанії доведеться виплатити компенсацію в розмірі 1,05 мільярда доларів за порушення патентів. У вересні Apple вирішила додати смартфони Samsung Galaxy S III, Verizon Galaxy S III, Galaxy Note і Galaxy Note 10.1 до списку пристроїв, продажі яких повинні бути заборонені у зв'язку з порушенням патентів.

Зараз ви читаєте новину «Samsung у своїй рекламі використав iPhone 5». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути