понеділок, 23 квітня 2007 18:32

Самогубцю більше доби не зніматють із зашморга (ФОТО)

Більше 1 доби в під"їзді однієї з багатоповерхівок на Алексїєвці Харківської області висить самогубець - він наклав на себе руки на сходовій клітці. Мимо ходять мешканці, водять дітей в садок. Труп не можуть прибрати навіть родичі: небіжчика нікому оглянути - поки його поставили в чергу до експерта.

Вже цілу добу перше, що бачать жителі цього під"їзду, виходячи з ліфта на восьмому поверсі - це тіло повішеної людини. Немолодий чоловік покінчив життя самогубством вчора близько трьох годин дня. Сусіди розповідають: покійний жив один і важко хворів - зважився на суїцид швидше за все через хворобу. Поховати його приїхали родичі з Росії, але вже другий день не можуть зняти покійного з мотузка - його до цих пір не оглянув експерт.

Ганна Мамиляхова, сестра загиблого: "Друга добу висить - не приїжджає ніхто. Медекспертиза повинна ж приїхати, але її немає. Ну як це? Висить людина вже друга доба! Це і люди ходять і взагалі, ну як це можна?"

На кожному поверсі в цьому під"їзді живе хоча б одна сім"я з дітьми. Сусіди, як тільки виявили самогубцю, одразу повідомили в міліцію.

Лідія Зіміна, голова домкомітету: " Вранці сьогодні я в райвідділ дзвонила: сказали, що на сьогодні він вже третій на черзі, вчора він був восьмим на черзі, сьогодні третій. Отже сьогодні заберуть, в скільки невідомо", передає АТН.

Зараз ви читаєте новину «Самогубцю більше доби не зніматють із зашморга (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути