Ексклюзиви
понеділок, 26 червня 2023 06:00

Саме ці два знаки відчують себе улюбленцями долі – гороскоп на 26 червня

Саме ці два знаки відчують себе улюбленцями долі – гороскоп на 26 червня
Скористайтеся нагодою отримати хороше місце роботи, покращити житлові умови та зустріти свою половинку. Фото: pixabay.com

26 червня все таємне ставатиме явним. Не довіряйте своїх таємниць чужим вухам. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Понеділок – день довгих язиків, - говорить астрологиня. – Багато проблем виникатиме через невміння промовчати. Розмова швидко перетворюватиметься на лайку. Конструктивних перемовин не вийде. Можна зайнятися пошуком нової інформації або загублених речей. Результати порадують. Вирушаючи у дорогу, переконайтеся, що не забули квитків чи документів. Найбільше усього встигнуть зробити Діви і Козероги. Саме ці два знаки відчують себе улюбленцями долі. Доки інші вагатимуться, ви братиметеся за справи і виходитимете переможцем із найважчих ситуацій. Скористайтеся нагодою отримати хороше місце роботи, покращити житлові умови та зустріти свою половинку".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Не опустіть можливості здобути нові знання та досвід. Вдалий час, аби йти вчитися. Долайте свою нерішучість, інакше вас витіснять більше активні опоненти.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Продовжуйте робити те, що умієте найкраще. Гроші йтимуть до ваших рук. Не відмовляйтеся від співпраці з новими клієнтами. Від цього ваші доходи зростуть. Отримаєте купу цікавих пропозицій.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Не нехтуйте правилами безпеки, коли працюєте з гострими предметами чи біля гарячих плит. Особливим цей тиждень буде для пар, які давно хочуть стати батьками. Вам вдасться завагітніти.

Рак (22 червня – 22 липня)

Не слухайте чужих намовлянь. Робіть, як підказують розум та серце. Придбання техніки та авто – не бажані. Служитимуть недовго. Нові знайомства розчарують. Стосунки триматимуться на взаємовигоді, а не на почуттях.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Дайте собі шанс почуватися успішним. Кращої нагоди годі чекати. Вдасться вигідно взяти в оренду житлову та комерційну нерухомість. Маєте шанс стати найкращим у своїй сфері. Добре пройдуть курси та майстер-класи.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Не довго триватимуть розпочаті цього дня стосунки. Сприймайте усе по-філософськи. Відкиньте зайве. Відверто скажіть коханим, що відчуваєте.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для яких трьох знаків липень стане найбагатшим та найуспішнішим місяцем у році – фінансовий гороскоп

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Розпочнете день із мінімальною сумою у кишені. Але незабаром все зміниться на краще. Заробітки зростають. Більше грошей стане у гаманці після обіду.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Вам хотітиметься оновлення, тому вирушите до магазину по новий одяг та взуття. Це підніме настрій. Потіште подарунками дітей та похресників. Велику суму цього дня залишите у книгарні. Не відмовляйте собі у задоволенні оновити домашню бібліотеку.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Не приховуйте своїх почуттів. Відверто кажіть коханим, що відчуваєте. Утримайтеся від службового роману, бо це нашкодить вашій кар'єрі. Прислухайтеся до своїх снів. У них знайдете підказку, як діяти далі.

Козерог (22 грудня – 20 січня)

Один з найцікавіших тижнів у році. Добре підуть справи у жайворонків. Уранці зумієте переробити більше справ, ніж протягом дня. Не варто купувати вживані смартфони та ноутбуки.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Після тривалої паузи ви нарешті зустрінете свою половинку. Шлюби будуть міцними, а партнери – надійними. Купівлю одягу і взуття відкладіть до четверга. Зараз прогадаєте з фасоном та розміром.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Легше день переживуть ті, хто працює в команді. Вони гуртом долатимуть перешкоди. Покупка дому чи дачі не буде вдалою. Якщо плануєте переїзд, то тільки в межах свого населеного пункту.

Тиждень з 26 червня по 2 липня принесе багато незабутніх емоцій та шансів. Використайте цей час, щоб добре обдумати, чим хочете займатися далі.

Зараз ви читаєте новину «Саме ці два знаки відчують себе улюбленцями долі – гороскоп на 26 червня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути