понеділок, 11 грудня 2017 19:50

Саакашвілі вважає свій арешт "подарунком" Путіну

Лідер партії "Рух нових сил" Міхеіл Саакашвілі заявив, що українська влада його арештом зробила "подарунок" президенту Росії Володимиру Путіну.

Про це він сказав під час промови у Печерському районному суді Києва.

"Це і є реальна робота на ворога. Це прямий подарунок Путіну і хтось на Банковій вирішив зробити йому такий подарунок", - зазначив Саакашвілі.

Реагуючи на звинувачення, ніби Саакашвілі співпрацює с російською стороною, він заявив:

"Путін і Порошенко чомусь дуже схожі. Але якщо я фсбшник, треба це довести у суді і виміняти на українських розвідників. Путін готовий всіх українців на мене поміняти.
Невже ми не розуміємо, чиє замовлення зараз виконується? Саакашвілі у Києві у в'язниці? Всі, хто в цьому приймають участь і є агентами ФСБ".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прокурор заявив про загрозу ліквідації Саакашвілі

  Лідер партії "Рух нових сил" Міхеіл Саакашвілі заявив, що українська влада його арештом зробила "подарунок" президенту Росії Володимиру Путіну
Лідер партії "Рух нових сил" Міхеіл Саакашвілі заявив, що українська влада його арештом зробила "подарунок" президенту Росії Володимиру Путіну

Екс-главу Одеської ОДА Міхеіла Саакашвілі затримали 8 грудня і помістили до ізолятора тимчасового тримання СБУ на Аскольдовому провулку. У зв'язку із арештом Саакашвілі оголосив безстрокове голодування.

За інформацією слідства, Саакашвілі фінансував свої акції в Україні за рахунок злочинного угруповання Януковича. Зокрема, від Сергія Курченка отримав близько півмільйона доларів.

Зараз ви читаєте новину «Саакашвілі вважає свій арешт "подарунком" Путіну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути