Ексклюзиви
понеділок, 08 вересня 2008 09:38

Саакашвілі: росіяни не почали бомбити Тбілісі через Качинського

Президент Польщі Лех Качинський врятував Тбілісі від руйнування російськими військами, заявив в неділю увечері президент Грузії Михайло Саакашвілі.

Грузинський лідер продовжує ділитися із Заходом своїм витонченим баченням подій у Закавказзі: тепер Саакашвілі серйозно стверджує, що Росія відмовилася від ідеї бомбити Тбілісі через президента Польщі.

Лех Качинський разом з іншими великими друзями Грузії - президентами Естонії і України - стояв у той час на вуличному мітингу на підтримку Михайла Саакашвілі.

"Росіяни хотіли бомбити Тбілісі, проте відмовилися від цього задуму, тому що там в цей час знаходився президент Лех Качинський разом з президентами держав Центральної і Східної Європи", - приводить "РІА Новости" коментар Саакашвілі Польському громадському телебаченню.

Президент Грузії знову виразив вдячність польському колезі за "ангажовану в грузинські справи" в найважчий момент.

Нагадаємо, що 13 серпня президент Польщі Лех Качинський, президент України Віктор Ющенко, естонський президент Тоомас Хендрік Ільвес, президент Литви Валдас Адамкус і голова уряду Латвії Івар Годманіс спільно виступили на мітингу в Тбілісі на підтримку Грузії і із засудженням дій Росії в Південній Осетії і Абхазії.

Зараз ви читаєте новину «Саакашвілі: росіяни не почали бомбити Тбілісі через Качинського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути