середа, 05 жовтня 2022 06:00

Із якими знаками зодіаку можна створити міцну і щасливу сім'ю - гороскоп на 5 жовтня

Із якими знаками зодіаку можна створити міцну і щасливу сім'ю - гороскоп на 5 жовтня
Знайдіть можливість провести вечір у колі родини. Фото: pixabay.com

5 жовтня - вдалий день для більшості справ. Успішними себе відчують люди, які уміють працювати в команді. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Домовляйтеся, радьтеся, діліться досвідом, - каже астрологиня. - Самотнім буде важко втілювати свої плани в життя. Важливо – не поспішати й добре уявляти собі кінцеву мету. Не відволікайтеся на несуттєві речі. Підписуйте папери, плануйте відрядження. Придбані ґаджети будуть працювати надійно. Діти потребуватимуть уваги. Не відмовляйте їм через брак часу. Раки і Терези, Діви і Скорпіони покажуть себе як хороші сім'янини. Із цими знаками зодіаку можна створити міцну і щасливу сім'ю. Знайдіть можливість провести вечір у колі родини. Початок нового курсу лікування бажано відкласти на кілька днів".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Не купуйте смартфонів, відмовтеся від кредитів, не відкривайте банківських рахунків. Це дні матеріальних втрат. Коханих засмучуватиме ваша нерішучість. Будете залежати від думки батьків.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Важко буде відстояти свою думку у колективі чи сім'ї. Ваших порад не чутимуть, прохання ігноруватимуть. Хоча ви бачитимете на кілька кроків вперед і зумієте застерегти від проблем.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Відчуєте, що доля подарує другий шанс. Гріх – ним не скористатися. Прийміть запрошення у цікаву команду. Знайдете курси, які давно шукали, і оволодієте новою професією.

Рак (22 червня – 22 липня)

Порівнюватимете свої успіхи з іншими і засмучуватиметеся, що хтось кращий за вас. Не бійтеся конкуренції. Завдяки цьому досягнете більшого. Не економте на потребах сім'ї. Через це посваритеся з коханими.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Від середи справи підуть краще. Легко буде змінити посаду і підвищити заробітки. Закохаєте у себе того, ким захоплюєтеся багато місяців.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

У вас буде вдосталь сил і можливостей, аби реалізувати найсміливіші задуми. Не довіряйте свої гроші комусь, бо люди скористаються вашими щедрістю і довірою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україну ввірветься справжнє бабине літо: де завтра чекати +21°С

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Це час подарунків, період днів народжень. Відчуєте, що знову сильні і сміливі. Приймайте пропозиції і допомогу. Знайомтеся з людьми впливовими.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Шукатимете пригод на свою голову. Придбаєте річ, яку постійно доведеться ремонтувати. Якщо від покупок відмовитися не можна, нехай їх зроблять ваші кохані, батьки чи діти.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Почуватиметеся як білка у колесі. Начальство, колеги і рідні вимагатимуть усього й одразу. Фінансів вдосталь, аби утеплити балкон і замінити вікна до зими. Не ігноруйте сигналу тривоги. Спускайтеся у сховище.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Гроші ітимуть до вашої кишені. Використовуйте кожен шанс просунутися вперед. Обдумайте, чого досягли, а чого бракує. Складіть план дій до кінця року.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Кохані пишатимуться вашими здобутками. Переживете масу позитивних емоцій під час спілкування з друзями і дітьми. Відмовтеся від цукру та алкоголю. Це позитивно позначиться на шкірі.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Бракуватиме сили на пошуки додаткового заробітку, але грошей вистачатиме. Не зважайте, хто і що говорить про вас. Порадьтеся з перукарем, як покращити стан волосся. Вдалими будуть зачіски.

Астрологиня здивувала любовним гороскопом на жовтень і розповіла, які знаки зодіаку здатні закохати в себе будь-кого.

Зараз ви читаєте новину «Із якими знаками зодіаку можна створити міцну і щасливу сім'ю - гороскоп на 5 жовтня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути