понеділок, 19 квітня 2010 17:42

Руслану Писанку перевзули у жовті в"єтнамки (ФОТО)

Вчора, 18 квітня, акторка Руслана Писанка у Вінницькому драмтеатрі на модному показі "Вінницький подіум" вийшла у якості моделі. Її запросив місцевий дизайнер Олександр Очеретний. Він пошив для неї довгу квітчасту сукню у східному стилі, яку на поясі перехвачує чорний корсет. З Русланою вони познайомились на тижні моди у Єгипті у грудні минулого року.

"Ми жили разом, відпочивали, ходили на заходи, - каже дизайнер. - Я знав, що у квітні має бути показ у Вінниці, і ми з Русланою домовились, що вона приїде. Ідею сукні виношував місяців 3-4. Якось телефоную Руслані і питаю, які кольори їй подобаються, хоча тканину уже купив. Вона каже: червоний, чорний і білий. Це було прямо в точку!"

Руслана морщиться від болю і просить, щоб з неї зняли босоніжки на платформі та високих підборах. До неї підбігає помічниця Олександра з жовтими пластиковими в"єтнамками. Знімає з ніг акторки босоніжки, взуває у капці.

"Я більше люблю брюки, у них дуже зручно, бо я автомобіліст, - каже. - Юбки теж люблю, але вузькі. Та коли у такій спідниці сідаєш за кермо, треба дуже швидко шукати ательє, де б можна було зашити розпірку. Маю декілька срібних прикрас і пару золотих, вони у мене вічні. Одягаю їх, коли є настрій. Не люблю дешевої біжутерії. Коли була в Аргентині (Руслана брала участь у зйомках програми Битва українських міст - ред.) мій хлопець подарував мені капелюха, які носять місцеві мачо. Ношу його з дерев"яними прикрасами, виходить а-ля етноаргентино. Одягу зарубіжних дизайнерів не ношу. Бо, якби Дольче разом із Габаною знали про моє існування, і робили одяг для мене, я маю на увазі жінок, які мають пишні форми, може, я її і носила б. Але вони орієнтуються на більш тендітних дівчат. Є фірми, які шиють на великих жінок, але я там не завжди можу знайти те, що мені треба".

Це перша сукня, яку вінницький дизайнер пошив для Писанки. Наступних замовлень вони з акторкою ще не обговорювали.

Gazeta.ua.

Фото: Тамара Тисячна/Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Руслану Писанку перевзули у жовті в"єтнамки (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути