Ексклюзиви
субота, 04 червня 2022 10:18

"Руїни - це те, що залишається після російських військових" - Зеленський оголосив про запуск унікальної платформи

"Руїни - це те, що залишається після російських військових" - Зеленський оголосив про запуск унікальної платформи
Володимир Зеленський оголосив про запуск благодійної платформи United24. Фото: president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський оголосив про запуск платформи United24 для збору благодійної допомоги нашій країні.

Її створили на його ініціативою. Про це він повідомив під час відеозвернення до Вашингтону, яке опублікували у Telegram глави держави.

Відомо, що ця платформа стане основною для збору коштів для України. Усі кошти будуть перераховані на офіційні рахунки Національного банку України.

Там можна зробити пожертвування для найбільш невідкладних потреб, серед яких - оборона та розмінування, медична допомога та відновлення нашої країни.

Президент нагадав, що Росія вбиває українців та знищує інфраструктуру - мости та дороги, будинки та лікарні, школи та підприємства, університети, пологові будинки, а також випалює цілі міста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна захистить свободу, а РФ програє – Зеленський виступив на Конференції мерів США

"Руїни - це те, що залишається після російських військових. Але людм має бути куди повертатися. Ось чому я ініціював United24. Це не просто фандрайзинг. Це одна з можливостей довести Росії, що зло не зможе перемогти. Тисячі поранених потребують допомоги. Тисячі об'єктів потребують відновлення", - підкреслив президент.

За його словами, люди можуть обирати, на що саме виділити гроші. Він також пообіцяв, що гроші використають швидко, максимально ефективно та прозоро. Крім того, він заявив, що імена людей, які зроблять внески, назавжди залишаться в історії України.

У п'ятницю, 3 червня, президент Володимир Зеленський звернувся до українців з нагоди 100 днів спротиву масштабній російській агресії в Україні. І запевнив: перемога - за нами. Звернення глава держави записав біля свого офіса на Банковій у Києві.

Зараз ви читаєте новину «"Руїни - це те, що залишається після російських військових" - Зеленський оголосив про запуск унікальної платформи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1262
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути