Ексклюзиви
пʼятниця, 24 вересня 2021 12:29

Розвиток лідерського потенціалу повинен починатися зі студентської лави - Круглов

Розвиток лідерського потенціалу повинен починатися зі студентської лави - Круглов
Засновник Інституту психології і підприємництва Костянтин Олександрович Круглов: "Існує лише один вид кризи - криза ментальності"

21 вересня 2021 року в Інституті психології і підприємництва відбувся круглий стіл на тему "Лідерство та командна робота в новій економіці". У роботі круглого столу взяв участь український бізнесмен і засновник Інституту Костянтин Олександрович Круглов.

В ході засідання круглого столу Круглов поділився зі студентами власним досвідом ведення бізнесу, а також заявив, що головне завдання молодих людей - це конвертація отриманих знань в досягнення поставлених цілей.

"Розвиток лідерського потенціалу сучасної молоді має починатися зі студентської лави. Справжній лідер - це природний дар, який можна і потрібно розвивати. У мене є два важливих принципи, від яких я ніколи не відступаю. По-перше, неможливо якось вранці прокинутися і стати успішним. Успіх - це щоденна робота, крок за кроком ти прокладаєш шлях до свого олімпу. По-друге, кожен день ти повинен дізнаватися щось нове і робити щось по-новому. Інакше ти стаєш тінню, повторенням і перестаєш бути цікавий всім. І людям з бізнесу, і зі свого особистого оточення. Це моє кредо, перевірений спосіб перемагати. І цьому я намагаюся навчити всіх, хто мене оточує. Я не можу їх зробити успішними, це можуть зробити тільки вони самі. Але я можу допомогти їм в цьому. Не існує економічних криз, це все вигадки економістів і науковців, які ніколи не займалися реальним бізнесом. Існує лише один вид кризи, який веде до втрат в економіці, здоров'я, особистості - криза ментальності. Їй схильні ті, хто наполягає на своїй інфантильності і не докладає зусиль для власного зростання", - резюмував Костянтин Круглов.

Зараз ви читаєте новину «Розвиток лідерського потенціалу повинен починатися зі студентської лави - Круглов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути