пʼятниця, 17 грудня 2021 15:58

"Розтулили дитині рот, а в піднебінні дірка" - мати на операцію сина просить допомоги

Автор: Фото надане Світланою Часник
  5-річний Владислав Часник з села Бабенківка-2 Каланчатського району на Херсонщині має вроджену часткову щілину піднебіння серединну. На лікування та операцію потрібно щонайменше 30 тис. грн.
5-річний Владислав Часник з села Бабенківка-2 Каланчатського району на Херсонщині має вроджену часткову щілину піднебіння серединну. На лікування та операцію потрібно щонайменше 30 тис. грн.

5-річний Владислав Часник із села Бабенківка-2 Каланчатського району на Херсонщині має вроджену часткову щілину піднебіння серединну. На операцію потрібно щонайменше 30 тис. грн.

"Під час вагітності жодної патології лікарі не бачили. І навіть після народження ваду виявили не відразу. Пологи мені стимулювали. Пояснили, що для плоду замало вод і може загинути. Дитину забрали в бокс під "ковпак", - розповіла Gazeta.ua мати Світлана Часник. - Смочок Владислав не міг смоктати, годували через зонд. На четверту добу лікар каже: "Ви тільки сильно не хвилюйтеся. Є проблема, дивіться". Розтулили дитині рот, а в піднебінні дірка. Нічого подібного ані в моєму роду, ані в чоловіка не було. Нас перевели в дитяче патологічне відділення".

Владиславу потрібна термінова операція. Її робитимуть в Одесі.

"Через ваду Владислав погано розмовляє. Говорить все, але незрозуміло. Ми стояли на обліку в Херсоні й там мали оперувати. Але щороку операцію відкладали, казали, ще зарано. Тепер немає анестезіолога. Кажуть, їдьте в Одесу. А там до кінця року вже все розплановане. Лікар каже, маємо зателефонувати після 10 січня. Тоді поставить у чергу. Попередньо маємо пройти обстеження і мати із собою щонайменше 30 тисяч гривень. Плюс якісь будуть витрати на реабілітацію. Просимо людей допомогти нам на операцію сина. Будемо вдячні за кожну гривню".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Віка народилася з початковою гіпоксією" - мати благає допомогу на пересадку нирки дитини

Реквізити для допомоги:

картка Ощадбанку: 4790 7299 0982 7552 Часник Світлана Миколаївна).

Зараз ви читаєте новину «"Розтулили дитині рот, а в піднебінні дірка" - мати на операцію сина просить допомоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути