понеділок, 20 грудня 2010 14:05

Роздягнену активістку FEMEN забрали з центру Варшави (ФОТО)
5

Активістка FEMEN Інна Шевченко була затримана поліцією міста Варшава під час проведення моно-мітингу "Україна - це Європа". Феміністка роздяглася в центрі Варшави при -10 градусах.

Дівчата відвідали Польщу в рамках розвитку програми FEMEN International, мета якої є перенесення українського досвіду руху FEMEN до Європи.

"Активістками FEMEN безперешкодно було зроблено 2 фотографії в центрі Варшави. Наблизившись до будівлі посольства Росії у Варшаві, Інна Шевченко і журналісти, які її супроводжували, були затримані без пояснення причин. Поліція одразу ж відібрала плакат з написом "Чим менше в Україні Європи, тим більше Азії". Після того, як поліція впізнала в затриманих активісток FEMEN, які того ж дня виступали на польському національному телевізійному каналі, інцидент був вичерпаний", - повідомляється в блозі організації.

Між тим, в організації заявили, що подальший 2011 рік буде проведено під гаслом "FEMEN у всьому світі" і буде присвячений розвитку міжнародної програми FEMEN International.

Зараз ви читаєте новину «Роздягнену активістку FEMEN забрали з центру Варшави (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути