Ексклюзиви
пʼятниця, 17 грудня 2010 19:14

До Азарова намагалась прорватись Кровосіся з квітами і тортом (ФОТО)
8

17 грудня скандально відомий жіночий рух FEMEN провів біля стін Кабінету міністрів акцію, приурочену до дня народження глави уряду Миколи Азарова, якому в п'ятницю виповнюється 63 роки.

Азаров відзначає День народження. Привітай прем'єр-міністра зі святом!

Дівчина Кровосіся, названа на честь легендарної фрази Азарова про "упирів-кровосісів", намагалася проникнути в будівлю Кабміну з букетом квітів і тортом і вручити їх прем'єру з нагоди свята.

Проте охорона уряду не сприйняла таку ініціативу і зупинила костюмований перформанс. "Топчучи чобітьми святкові гвоздики, вони затримали Кровосісю і передали її працівникам Печерського РУВС. Дві самотності так і не зустрілися", - повідомила прес-служба FEMEN.

При цьому організація зазначає, що п'ятнична акція спрямована на боротьбу із засиллям чоловіків в уряді. "FEMEN нагадує про невиконані обіцянки Азарова ввести жінок-міністрів в Кабмін і попереджає, що примара Кровосісі переслідуватиме його доти, поки не буде введений принцип справедливого статевого перерозподілу влади, засадничий принцип усіх справжніх демократій", - йдеться в заяві FEMEN.

Нагадаємо, нещодавно дві активістки жіночого руху взяли участь у відвертій фотосесії, де постали в образі альтернативних талісманів Євро-2012.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «До Азарова намагалась прорватись Кровосіся з квітами і тортом (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути