Ексклюзиви
четвер, 29 квітня 2010 16:18

Роздачу землі у Київраді зупинила поломка системи "Рада"

Роздачу землі у Київраді зупинила поломка системи "Рада"

У системі голосування "Рада" в Київраді стався збій при розгляді питань про виділення земельних ділянок.

У засіданні міськради була оголошено перерву.

Зокрема, депутати ухвалили рішення про відновлення договорів оренди земельних ділянок від 8 червня 2005 року N85-6-00214 і N85-60-00215, внесли зміни в рішення міськради від 21 травня 2005 N461/1517 "Про затвердження проектів прибережних захисних смуг водних об"єктів м. Києва", надали статус сквера земельній ділянці площею 0,05 га по вул. Гончара, 1-3, відновили договір оренди земельної ділянки для будівництва багатоквартирного житлового будинку по вул. Лісковська в Деснянському районі столиці ПП "ДБР-2".

Київрада також надала релігійній громаді християн "Всеукраїнська християнська асамблея" земельну ділянку на Столичному шосе для будівництва та експлуатації культурно-духовного центру для жителів Голосіївського району, передали ТОВ "Віта Верітас" земельну ділянку на Оболонському проспекті для будівництва об"єктів соціально-культурного призначення, ТОВ "Рейтинг-1" - земельну ділянку на вул. Фізкультури, 2 в Голосіївському районі для будівництва і експлуатації готельно-офісного центру.

Всього депутати ухвалили 32 рішення в розділі "Містобудування і землекористування". Після ухвалення рішення про оформлення для дитячої лікарні N3 Оболонського району Києва права користування земельною ділянкою для експлуатації та обслуговування будівлі дитячої поліклініки на вул. Соціалістичній, 12 система для голосування зламалася.

Разом з тим, робота системи "Рада" була відновлена і засідання поновилося через 15 хвилин. Проте, попрацювавши ще трохи, система "Рада" знову зламалася. За цей час депутати встигли ухвалити ще 12 рішень з розділу "Містобудування і землекористування" і чотири рішення з розділу "Внесення змін", після цього система "Рада" знову "зависла".

"Не звикла працювати без обідньої перерви система "Рада", - пояснив ситуацію секретар міськради Олесь Довгий.

Через декілька хвилин робота системи була відновлена.

Ліга

Зараз ви читаєте новину «Роздачу землі у Київраді зупинила поломка системи "Рада"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути