середа, 23 вересня 2009 15:39

Росії без Кавказу не буде - Кадиров

Росії без Кавказу не буде - Кадиров

Чечня є стратегічною зброєю Росії, збереження якої допоможе уникнути розвалу держави. Про це в інтерв"ю газеті "Завтра" повідомив президент Чеченської Республіки Рамзан Кадиров.

Відповідаючи на питання головного редактора видання Олександра Проханова, який відмічає думку політологів, політичних діячів країни, військових, що посилюється останнім часом, про необхідність відділення ЧР від Росії, Кадиров відзначив, що в Кремлі є чітке розуміння ролі ЧР, південної межі Росії.

"Чеченська Республіка - стратегічна межа оборони. Це розуміють президент РФ Дмитро Медведєв і прем"єр РФ Володимир Путін. Якщо Росія відокремиться від Кавказу, вважай, що Росії немає. Кавказ потрібно обороняти як Москву. Його потрібно підсилювати, давати пріоритет регіону", - сказав Кадиров.

На його думку, плани щодо розвалу Росії виношують ті ж люди, які розвалили Радянський Союз. "Це або дурні люди, або вороги Росії. З тих, кого свого часу насадив Березовський. До Центральної Росії ворог запустив алкоголь, спаює росіян, а до Чечні він запустив тероризм. І те, й інше розвалює Росію. Був Радянський Союз, держава охоплювала половину світу. Його розвалили ті ж люди, які сьогодні хочуть розвалити Росію. Вони говорять: свобода, демократія, а самі роблять все, щоб розвалити Росію", - підкреслив Кадиров.

Щоб запрацювала справжня демократія, потрібно позбавитися від алкоголізму, проституції, наркоманії, вважає він. "Хай люди здобувають найкращу освіту в школах і університетах. Хай високопоставлені чиновники не відправляють своїх дітей жити до Англії та Америки. Треба давати дорогу розумним, правдивим, добрим. Тоді запрацює демократія. А зараз тільки одна розпуста. По телевізору показують, як стати терористом, як стати наркоманом, як зрадити Батьківщині", - сказав Кадиров.

Як вважає президент ЧР, Держдума повинна ухвалювати закони, що захищають країну. На вибори повинні йти кандидати з ідеями, які співпадають з ідеєю зміцнення країни, повідомляє Росбалт.RU.

Зараз ви читаєте новину «Росії без Кавказу не буде - Кадиров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути