Ексклюзиви
субота, 11 листопада 2017 06:30

Росіянка намагалася нелегально в Україну провезти свою матір в багажнику авто

Росіянка намагалася нелегально в Україну провезти свою матір в багажнику авто
Нелегально намагалися пересікти кордон в багажнику. Фото: kp.ua

Громадянка Росії намагалася провезти через українсько-білоруський кордон у багажнику легкового автомобіля свою мати, у якої закінчився термін дії паспорту.

Про це повідомляє БЕЛТА.

У пункті пропуску "Веселівка" оформлення на виїзд з Білорусі до України проходили громадяни Росії - чоловік і жінка."Під час огляду їхнього авто Volkswagen прикордонний наряд спільно з співробітниками митниці виявив пасажира, який явно хотів залишитися непоміченим. В багажнику, сховавшись під купою верхнього одягу, перебувала громадянка України. З'ясувалося, що вона є матір'ю росіянки. У 60-річної жінки термін дії паспорта закінчився ще в березні 2015 року. Саме тому таким незвичним чином за допомогою доньки та її співмешканця вона вирішила проскочити всі види контролю на кордоні", - розповіли в Держприкордонкомітеті Білорусі.

Жінка пояснила, що знала про необхідність заміни документа. Але вимогу щодо заміни паспорта громадянка України проігнорувала, тому ними було прийнято спільне рішення повернутися додому з Пінська до Санкт-Петербурга через міжнародний пункт пропуску "Веселівка" на білорусько-українському кордоні. Їх усіх білоруські прикордонники через свій кордон не пропустили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні затримали злочинця, якого розшукував Інтерпол

Відносно водія та громадянки України розпочато адміністративний процес про замах на незаконне перетинання державного кордону Білорусі. Жінку також буде притягнуто до відповідальності за порушення правил перебування на території Білорусі.

Зараз ви читаєте новину «Росіянка намагалася нелегально в Україну провезти свою матір в багажнику авто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути