середа, 25 червня 2008 11:42

Росіянин намагався пограбувати підприємство, не знаючи, що там працює УБОП

В Свердловській області другий раз за поточний рік здійснений розбійний напад на лісопереробну фірму.

У вівторок вдень в приймальню директора комерційної організації під назвою "Лісовик" в селищі Ілім Шалінського району увірвався озброєний чоловік і зажадав від дівчини - секретаря викликати керівника підприємства, а також принести гроші, наявні в готівці. Злочинець не знав, що в цей час в приміщенні знаходився оперуповноважений УБОП ГУВС в цивільному одязі, який на території організації проводив оперативно - слідчі дії. Поки дівчина ходила за директором, оперативник скрутив нападаючого і здав його наряду міліції, що прибув на місце пригоди.

Затриманим виявився 48-річний, не працюючий і раніше вісім разів судимий місцевий житель. Знаряддя злочину - газовий пістолет, перероблений для стрільби бойовими патронами, у нього вилучений, сам зловмисник знаходиться під вартою.

Тим часом напад, що стався напередодні, на фірму "Лісовик" став другим за поточний рік. 18 січня у підприємства було викрадено декілька сотень тисяч рублів. Тоді розбій вчинили учасники бандформування, яке очолював екс-депутат шалінської міської думи "Батя". Проте, вчорашній напад вчинив чоловік, ніяк не пов"язаний з цією ОЗУ, повідомляє Новий регіон.

Зараз ви читаєте новину «Росіянин намагався пограбувати підприємство, не знаючи, що там працює УБОП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути