понеділок, 16 серпня 2010 12:38

Росіяни знайшли схожість між Сталіним, Гітлером і Лукашенком

Росіяни знайшли схожість між Сталіним, Гітлером і Лукашенком
Інформаційна війна між Москвою і Мінськом увійшла в критичну фазу.

У неділю телеканал НТВ показав останню серію фільму "Хрещений батька", показавши білоруського лідера непередбачуваним психопатом з патологічною тягою до безмежної влади.

Особливості психотипу Лукашенка задають тон у непередбачуваних російсько-білоруських відносинах, упевнені експерти. Однак вважають неефективними технології, які Кремль обрав для донесення цієї інформації до широкої публіки.

Титри перд фільмом пояснюють, що виходу відеоматеріалу рік тому перешкодили спецслужби Білорусії.

Зараз, повідомляють творці фільму, зацікавленим людям у Мінську вдалося вилучити записи з сейфів білоруського КДБ і передати їх журналістам.

"Хрещений батька-3" присвячений, головним чином, моральному вигляду білоруського лідера.

Журналісти розповіли про те, що у Олександра Лукашенка було багато жінок "спеціальної поведінки" і про позашлюбного сина президента.

Саме поява в родині Лукашенка синів, на думку авторів фільму, сприяло тому, що інтереси родини президента були зведені в ранг державних.

"Останній диктатор Європи", одержимий ідеєю про те, що влада і гроші повинні концентруватися в межах "клану", так його охаректирузували російські есперти.

Весь прибутковий бізнес в Білорусії контролюється родиною президента, починаючи від торгівлі транзитною російською нафтою і закінчуючи лотерейним бізнесом, який належить синові Лукашенка.

Всі державні силові структури працюють на викачування грошей для президентської сім'ї, витісняючи білоруських підприємців з областей, де вони могли б скласти конкуренцію "клану".

Друга частина фільму присвячена душевному здоров'ю білоруського лідера.

Наприклад, часте перебування президента на публіці разом з позашлюбним сином Миколою охарактеризовано як небезпечна патологія.

Спеціально запрошений психолог повідомляє глядачеві, що "це не любов батька до сина, а любов Лукашенка до самого себе".

Слідом ідуть "унікальні кадри". Лікар-психіатр Дмитро Щегельський, який півтора року працював над розгадкою феномена Лукашенко, поставив президентові Білорусії діагноз "мозаїчна психопатія".

Через нього нинішнього президента Білорусії "ще у 82-му році комісували з армії".

Для підтвердження свого діагнозу спеціаліст вказав на імпульсивність Лукашенко (у вставному кадрі президент говорить: "звернемо голову"), недостатній контроль над поведінкою (Лукашенко знову загрожує "звернути голову") і ще ціла низка відхилень.

Серед яких: схильність до маніпулювання оточуючими, тенденція до перекручування фактів, пристрасть до конспірологічних теорій, нездатність підтримувати особисті взаємини з людьми, нездатність до переживання провини.

"Лукашенко схожий на Сталіна і Гітлера, яким ставили схожі діагнози", - резюмував лікар.

GZT.ru

Зараз ви читаєте новину «Росіяни знайшли схожість між Сталіним, Гітлером і Лукашенком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути