Ексклюзиви
пʼятниця, 27 квітня 2007 13:20

Росіяни почали бойкот естонських товарів

На Камчатці власники торгових підприємств оголосили бойкот товарам з Естонії. Як повідомляє РІА Новини, магазини знімають з реалізації продукцію естонського виробництва на знак протесту проти демонтажу пам"ятника воїнові-визволителеві в Таллінні.

Почали акцію магазини крупної торгової мережі в Петропавловську, Єлізарово і Вілючинську. "На вході в магазини встановлюються таблички, що сповіщають покупців, що тут не продаються товари з Естонії", - заявив директор мережі і депутат обласної ради Рашид Шамоян. - "Ми упевнені, що цю ініціативу підтримають підприємці не тільки на камчатці, але і в інших регіонах Росії, створивши свого роду економічну блокаду Естонії".

У ніч на 27 квітня на площі Тинісмяги в Талліне був демонтований пам"ятник воїнові-визволителеві, що спровокувало масові безлади з естонській столиці. Рада Федерації РФ прийняла звернення до президента з пропозицією прийняти відносно Естонії заходи, "аж до найжорсткіших, включаючи розрив дипломатичних відносин".

Ще 3 березня перший віце-прем"єр Сергій Іванов під час свого виступу призвав росіян не купувати товари з Естонії і не їздити туди відпочивати. На початку квітня бойкот естонської продукції оголосили і деякі магазини Петрозаводська, повідомляє Lenta.ru.
Зараз ви читаєте новину «Росіяни почали бойкот естонських товарів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути