пʼятниця, 19 вересня 2008 14:39

Росіяни почали більше довіряти Медведєву та Путіну

Росіяни почали більше довіряти Медведєву та Путіну

Кількість росіян, які позитивно оцінюють діяльність Дмитра Медведєва на посаді президента Росії та Володимира Путіна на посаді прем"єр-міністра, за минулий місяць виросла, свідчать дані опублікованого в п"ятницю опитування аналітичного центру Юрія Левади (Левада-Центру).

Згідно проведеному у вересні опитуванню, 83% росіян схвалюють діяльність Медведєва. У серпні цей показник дорівнював 73%.

При цьому несхвальні оцінки роботи президента скоротилися за місяць на 8% (з 22% до 14%). Кількість учасників, яким важко відповісти, зменшилася на 2% (з 5% до 3%).

Минулий місяць збільшив на 5% (з 83% до 88%) і кількість росіян, які схвалюють діяльність Путіна на посту глави уряду. Несхвально про його діяльність висловилися 10% опитаних, тоді як місяць тому такої думки дотримувалися 15% росіян. Частка опитаних, яким важко оцінити діяльність прем"єра, залишилася на колишньому рівні - 2%. Опитування проведене Левада-Центром 12-15 вересня цього року серед 1600 росіян в 128 населених пунктах 46 регіонів. Статистична похибка не перевищує 3%, повідомляє Газета.Ru.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни почали більше довіряти Медведєву та Путіну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути