понеділок, 20 серпня 2007 16:27

Росія припинила подачу газу до Вірменії

У зв"язку з ремонтними роботами на грузинській ділянці газопроводу " Північний Кавказ - Закавказзя",  тимчасово припинена подача природного газу з Росії до Вірменії через територію Грузії.

Про це повідомили сьогодні у Грузинській міжнародній нафтогазовій корпорації (ГМНК).

Ремонтні роботи продовжаться приблизно тиждень, після чого подача газу з РФ до Вірменії через Грузію відновиться у повному об"ємі.

" Ремонтні роботи носять плановий характер, про них наперед були проінформовані як російська, так і вірменська сторони, тому проведення ремонтних робіт не створить яких-небудь проблем в газопостачанні Вірменії, яка забезпечуватиметься газом з свого підземного газосховища", -  відзначив представник ГМНК.

Він сказав, що в останні місяці Грузія практично повністю забезпечує свої потреби за рахунок постачань газу з Азербайджану, тому вона не брала газ з Росії для власного споживання. "У зв"язку з цим ремонтні роботи на газопроводі " Північний Кавказ - Закавказзю"  не створять проблеми і в газопостачанні Грузії", -  відзначив представник ГМНК, передає Форум.
Зараз ви читаєте новину «Росія припинила подачу газу до Вірменії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути