Ексклюзиви
неділя, 17 січня 2010 14:55

Російські спостерігачі фіксують порушення під час президентських виборів

Російські спостерігачі фіксують порушення під час президентських виборів

Голова комітету Держдуми у справах СНД та зв"язків зі співвітчизниками Олексій Островський повідомляє з Києва про велику активність виборців і відсутність на цю годину серйозних порушень на президентських виборах в Україні.

"Я побував на декількох виборчих дільницях в Києві і можу засвідчити високу активність виборців, а також те, що виборчий процес проходить без істотних порушень", - сказав Островський.

Разом з тим Островський повідомив, що в Києві "нами фіксується багато випадків, коли прописані за конкретною адресою люди, прийшовши на виборчі дільниці, не знаходять своїх прізвищ в списках виборців і вимушені звертатися до суду".

Він також відзначив, що, за інформацією інших депутатів Держдуми, які знаходяться зараз в Донецьку, там зафіксовані спроби дестабілізувати виборчий процес громадянами Грузії.

"Мене інформували, що на 46 і 47 виборчих дільницях в Донецьку чоловіка з грузинськими паспортами намагаються здійснити різного роду провокації. Але вони були придушені, оскільки ці громадяни Грузії не мають офіційного статусу спостерігачів за виборами", - пояснив Островський.

Він нагадав, що члени делегації Держдуми, що представляє всі її фракції, здійснюють спостереження за перебігом виборчого процесу у складі місії Міжпарламентської асамблеї СНД.

"Депутати Держдуми стежать за виборчим процесом в Києві, Донецьку, Одесі та Львові", - уточнив Островський.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Російські спостерігачі фіксують порушення під час президентських виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути