неділя, 17 січня 2010 13:43

Найменш активно голосують на заході України - ЦВК

Найменш активно голосують на заході України - ЦВК

Станом на 13:20 активність виборців в Україні на виборчих дільницях становить 15,23%. Відповідні дані надійшли в ЦВК з 175 територіальних виборчих округів.

Зокрема, найнижча явка виборців спостерігається у західних областях: Івано-Франківська - 9%, Львівська - 12%, Закарпатська - 10%. Найвища явка виборців - у східних областях: Луганська - 21%, Донецька - 18%, Харківська - 16%.

В АР Крим явка виборців складає 15%, у Києві - 10,68%.

В Україні станом на 13:17 відкрилися майже всі виборчі дільниці. Про це на брифінгу заявила заступник голови Центральної виборчої комісії України Жанна Усенко-Чорна.

Вона зазначила, що нинішня явка виборців на дільницях у порівнянням з минулими виборами Президента України є нижчою. У 2004 р. станом на 11:00 явка виборців була близько 20%, а в 1999 р. близько 30%. Кількість голосуючих на дому, за її словами, не перевищує 3,15%.

У базу Держреєстру виборців ЦВК внесла відмітку про постійну неспроможність пересуватися і як наслідок голосувати на виборчій дільниці 752 тис. громадян.

Вона також зазначила, що станом на 12:00 в Білій Церкві не працювали виборчі дільниці N 101 та N 76. Це сталося у зв"язку з тим, що в останній момент кандидати в Президенти України змінили своїх представників у цих комісіях.

РБК-Україна

Зараз ви читаєте новину «Найменш активно голосують на заході України - ЦВК». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути