Ексклюзиви
четвер, 11 жовтня 2007 17:31

Російські міліціонери викинули з вікна загиблого під час допиту

В ході власного розслідування УВС області Томська з"ясувало, що загиблий в одному з відділів УБЕП в Томську бізнесмен був викинутий з вікна, внаслідок чого і отримав травми, несумісні з життям.

Згідно матеріалам справи, начальник відділу УБЕП Геннадій Никіфоров стверджує, що Ігорю Вахненко під час бесіди несподівано стало погано, він посинів і впав.

"За свідченням медиків, таке може трапитися при серцевій або легеневій недостатності. Можливо, "швидка допомога", що вчасно приїхала, змогла б його врятувати...", - сказав представник УВС.

Підприємець Ігор Вахненко 1962 року народження пропав 29 вересня. В ході розшукових заходів було встановлено, що перед зникненням він був доставлений в один з відділів УБЕП. Через тиждень, 4 жовтня, в 10 кілометрах від Томська було виявлено його тіло.

Проте, за його словами, злякавшись, начальник відділення ОРЧ викликав підлеглого. Вирішивши, що бізнесмен мертвий, вони викинули його з вікна кабінету з четвертого поверху.

"Травми, отримані при падінні з висоти четвертого поверху і пізніше зафіксовані медиками (відкрита черепно-мозкова травма, переломи кісток зведення і підстави черепа), виявилися несумісними з життям. Співробітники міліції вивезли тіло і закопали в лісі", - повідомив співробітник прес-служби, повідомляє РІА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Російські міліціонери викинули з вікна загиблого під час допиту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути