середа, 20 червня 2007 14:42

Російські депутати пропонують дати кожному росіянинові 4 млн рублів

До Держдуми внесений законопроект про перерахування державою кожному російському громадянинові 4 мільйонів рублів з метою повернення приватизаційних боргів. Ініціатори проекту вказують, що зараз у держави є можливості, і їх не бентежить можливе зростання інфляції.

"При приватизації 1991 року громадяни РФ через ваучери були обдурені", - сказав один з авторів цієї законодавчої ініціативи віце-спікер Держдуми Сергій Бабурін.

"Виходячи з оцінної вартості майна, всієї російській власності - відповідні дослідження були зроблені в РАН під керівництвом академіка Львова, ми пропонуємо за рахунок стабілізаційного фонду і золотовалютного резерву, а також за рахунок повернення податків, які поступають від олігархів, сформувати поворотний фонд Росії - кожен громадянин, обділений в період приватизації, повинен мати свій рахунок і на цей рахунок держава зобов"язана перерахувати не менше 4 млн. рублів", - пояснив Бабурін.

Він не згоден з тим, що подібне рішення у разі його реалізації викличе значне зростання інфляції. "Інфляцію це не викличе, навпаки, буде економічний підйом", - упевнений він. Як вважає парламентарій, гроші, які отримають російські громадяни, можуть бути використані ними ж на користь реального зростання економіки, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Російські депутати пропонують дати кожному росіянинові 4 млн рублів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути