вівторок, 13 серпня 2013 21:35

Російська поліція влаштувала обшук у квартирі прихильників Навального

Російська поліція влаштувала обшук у квартирі прихильників Навального
Фото: novayagazeta-ug.ru

Співробітники поліції приступили до обшуку в квартирі на Чистопрудному бульварі в Москві, де знаходяться прихильники Олексія Навального. Троє активістів, що перебували в квартирі - Василь Дровецкій, Роман Переверзєв та Олег Козловський - затримані. Під час обшуку поліція виявила коробку з наклейками на підтримку Навального.

За даними ОВС-Інфо, поліція затримала також Кирила Андрєєва. Всі троє затриманих, крім Дровецкого, знаходяться в одному автозаку. Дровецкого на окремому автозаку відвезли в невідомому напрямку.

Як повідомляють журналісти і блогери, що знаходяться в будинку на Чистопрудному, на сходовій клітці і в квартирі багато поліцейських і людей в штатському, що представляються співробітниками штабу Микола Левичева. Як пише "Російська планета", ці люди побили співробітника видання. Також про напад, імовірно скоєному прихильниками Левичева, повідомив активіст Давид Абрамов.

Раніше поліція більше п'яти годин намагалася проникнути в квартиру на Чистопрудному бульварі. Після невдалої спроби відкрити двері ключами, в результаті якої зламався замок, поліцейські розпиляли двері пилкою-болгаркою.

Поліція почала розкривати двері після того, як прихильники Навального, що знаходилися в квартирі, відмовилися пускати всередину представників влади, які не змогли пред'явити ордер на обшук.

Зараз ви читаєте новину «Російська поліція влаштувала обшук у квартирі прихильників Навального». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути