середа, 01 серпня 2007 10:50

Rolling Stones у Росії запили

Перебування рок-зірок у місті на Неві розтяглося майже на тиждень, і весь цей час музиканти продовжували шумно відзначати 64 річчя соліста групи Міка Джаггера.

Гітаристи супергрупи Кіт Річардс і Роні Вуд практично не залишали номер у "Асторії", вибираючи між знайомством з унікальною архітектурою міста і "знайомством" з місцевими міцними напоями останнє.

А ось Мік Джаггер разом з своєю пасією Лорен Скотт і сином прогулявся у Пушкін, відвідав Олександро-Невську лавру і здійсним водну прогулянку по Неві. Але у повному складі знаменита четвірка, окрім концерту на Дворцовій, була тільки на застіллях у клубі "Ліверпуль" і Юсуповському палаці.

У бітломанському пабі "Ліверпуль" музиканти скромно зайняли столик в кутку залу. З усіх кулінарних шедеврів "роллінги" вибрали стейки, а з напоїв – улюблений віскі Chivas 12-річної витримки.

Фінальний акорд святкування дня народження Джаггера пройшов у Юсуповському палаці на Мойці, де ветеранів рок-сцени приймали в атмосфері імператорської Росії. Іменинник красувався у смокінгу, як і личить британському аристократові. Весь вечір для гостей був відкритий внутрішній дворик, по якому в традиціях Росії 19 сторіччя водили коней і борзих собак. На банкеті "роллінги" пили горілку, слухали російські народні пісні, а апофеозом стало запрошення циганів, з якими музиканти веселилися до пізньої ночі.

"Роллінги" повинні були відбути з Петербургу в понеділок, але на особисте прохання Джаггера продовжили термін перебування. Річардс і Вуд не заперечували – адже наступним містом в плані гастролей значиться Хельсінкі, а там буде не так весело: у Фінляндії діє сухий закон. У літак рок-зірки сідали добряче випившими, повідомляє Твой день.

Зараз ви читаєте новину «Rolling Stones у Росії запили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути