Ексклюзиви
середа, 25 липня 2007 08:31

Рішення у справі про загибель Кушнарьова винесуть через три тижні

Слідство у справі про загибель колишнього депутата Верховної Ради України Євгенія Кушнарьова незабаром завершиться і остаточне рішення щодо нього буде прийнято прокуратурою не пізніше, ніж за 2-3 тижні.

Про це повідомив у вівторок на прес-конференції прокурор Харківської області Василь Синчук.

"Остаточне рішення у справі загибелі Євгенія Кушнарьова буде ухвалено не пізніше ніж через два-три тижні", – сказав Синчук.

Прокурор зазначив, що на цей час ще не завершені всі необхідні слідчі дії та експертизи. Зокрема, продовжується моніторинг мобільного зв"язку 16 січня ц.р. на місці події, встановлюється, чи не було сторонніх осіб поряд у момент поранення Кушнарьова.

При цьому Синчук додав, що вирішуватиметься, зокрема, доцільність продовження моніторингу мобільного зв"язку, і чи не вплинуть результати на докази і оцінку дій обвинуваченого.

"Знаючи деякі висновки цієї експертизи, – сказав Синчук, – у мене немає точки зору, відмінної від тієї, що була до того, щодо людини, яка скоїла цей злочин, а також обставин і способу його здійснення".

Синчук також повідомив, що медико-судова експертиза майже завершена і за декілька днів буде відповідно оформлена.

Як повідомлялося, Кушнарьов помер 17 січня 2007 р. в Ізюмській лікарні від отриманого напередодні поранення на полюванні.

За фактом смерті Є.Кушнарьова прокуратура Харківської області порушила кримінальну справу за статтею "вбивство з необережності". Згідно офіційної інформації прокурора області Синчука, Кушнарьов був поранений пострілом з мисливської рушниці, який здійснив помічник-консультант народного депутата Дмитра Шенцева Дмитро Завальний, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Рішення у справі про загибель Кушнарьова винесуть через три тижні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути