понеділок, 21 травня 2012 14:01

Результати ЗНО з'являться після 30 травня

Результати ЗНО з'являться після 30 травня
Фото: poltava.pl.ua

Оголошення результатів зовнішнього незалежного оцінювання  має розпочатися 30 травня і завершитися не пізніше 1 липня. Про це повідомляє Дело.

За даними центру, оголошення результатів з мов має відбутися протягом 15-20 днів після проведення тестування. Визначення результатів з інших тестових предметів, які не містять бланків завдань із розгорнутою відповіддю і перевіряються шляхом комплексної обробки бланків відповідей, проходитимуть протягом 10-14 днів після проведення тестування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Від незалежного оцінювання залишиться тільки назва"

Офіційне оголошення результатів зовнішнього оцінювання буде здійснене шляхом їх розміщення на інформаційних сторінках абітурієнтів на web-сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

Результати зовнішнього оцінювання з усіх предметів, за якими абітурієнт проходив тестування, будуть зазначені в інформаційній картці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Табачник суттєво підняв прохідний бал для вступу до ВНЗ

Вказану картку з результатами ЗНО абітурієнтам необхідно буде самостійно роздрукувати з інформаційної сторінки на сайті Українського центру оцінювання.

В інформаційній картці буде вказано назву предметів, обраних абітурієнтом, кількість тестових балів, набраних ним за виконання тесту з відповідного предмета, а також результати зовнішнього незалежного оцінювання за шкалою 100-200 балів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Липові пільговики знову підуть у вузи

Інформаційна картка буде дійсна у разі пред'явлення сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання, який свідчить про факт проходження тестування.

Результати зовнішнього оцінювання будуть внесені в електронну базу даних абітурієнтів, яку будуть використовувати приймальні комісії вищих навчальних закладів.

Зараз ви читаєте новину «Результати ЗНО з'являться після 30 травня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути