середа, 06 лютого 2008 12:36

Результати "супервівторка": радісна істерія Клінтон і засмучений Обама (ФОТО)

Сенатор-демократ Хілларі Клінтон і сенатор-республіканець Джон Маккейн продовжують зберігати лідерство в президентських прегонах за підсумками "супервівторка" в США, коли проміжні президентські вибори - праймеріз і збори виборців відбулися в 24 штатах.

Голосування закінчилося о 7:30 за київським часом, і підрахунок голосів ще триває.

За даними газети The Washіngton Post станом на 10:00 за київським часом з врахуванням попередніх праймеріз і підсумків "супервівторка" сенатор-демократ Хілларі Клінтон набирає 725 голосів делегатів партійного з"їзду. У сенатора-демократа Барака Обами - 625 голосів делегатів.

Сенатор-Республіканець Джон Маккейн залучився підтримкою 525 делегатів республіканського з"їзду. У Мітта Ромні 223 делегата, у Майка Хакабі - 145.

"Супервівторок" формально не виявив абсолютного переможця перегонів в демократів, і його підсумки не змусили нікого з кандидатів-республіканців зійти з дистанції.

На думку експертів, за підсумками голосування "супервівторка" може остаточно визначитися кандидат від республіканців, але серед демократів рівень підтримки Клінтон і Обами настільки близький, що суперництво між ними може продовжитися.

Фото Reuters

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Результати "супервівторка": радісна істерія Клінтон і засмучений Обама (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути