Ексклюзиви
пʼятниця, 30 квітня 2010 12:05

Режисер "Кода да Вінчі" екранізує "Темну башту" Кінга

Режисер "Кода да Вінчі" екранізує "Темну башту" Кінга

Творець фільмів "Код да Вінчі" та "Ангели і демони" Рон Говард має намір перенести на екран події монументальної праці Стівена Кінга, об"єднаного спільною назвою "Темна башта".

Раніше передбачалося, що екранізацією цього циклу творів знаменитого письменника займатиметься режисер Дж. Дж. Абрамс, проте він відмовився від цього проекту.

Партнерами Говарда стануть сценарист Аківа Голдсман і продюсер Брайан Грейзер. Разом вони планують зняти повнометражний фільм, а також телевізійний серіал за мотивами книг Стівена Кінга.

Нагадаємо, що "Темна башта" - один з найбільш амбітних проектів письменника. Він працював над цим циклом, що складається з семи романів, майже чверть століття.

Головний герой серії - останній член стародавнього лицарського ордену стрільців Роланд Діскейн - мандрує по світу у пошуках Темної башти, міфічного місця, що утримує всі світи від руйнування і хаосу.

Стівен Кінг довго опирався будь-яким спробам екранізації "Темної башти", проте в 2007 році все ж таки дав згоду Дж. Дж. Абрамсу. Причини, що спонукали останнього відмовитися від своїх планів, не уточнюються.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Режисер "Кода да Вінчі" екранізує "Темну башту" Кінга». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути