вівторок, 03 квітня 2007 13:48

Репер 50 Сent вкрав стару пісню Пугачової

Скандал в світовому шоу-бізнесі. Співак 50 Cent "запозичив" фрагмент хіта Пугачової 1978 року "Сонет Шекспіра".

Незаконне використання чужого твору примусило задуматися провідних музичних критиків – ситуація стала гідною відповіддю на нескінченні викриття російських артистів в плагіаті.

Поки сама Алла Борисівна навіть не знає про те, що фрагмент її пісні з альбому "І в цьому вся моя печаль" звучить в треку чорношкірої зірки – пісня Piggy Bank щосили штурмує західні хіт-паради.

– Те, що на обкладинці диску 50 Cent не вказане ім"я Пугачової як автора, може виявитися серйозною проблемою. Пугачова має право пред"являти позов, оскільки використання чужого твору без дозволу і вказівки авторства юридично некоректно.

Пісня, в якій звучить частина пісні, написаною Аллою Пугачовою на слова Шекспіра (переклад Маршака) для кінофільму "Жінка, яка співає", називається Piggy Bank. "Свиняча купа" – в записі композиції з таким колоритним заголовком мимоволі взяла участь головна зірка російської естради.

– Я вважаю, що кожен має право використовувати будь-який шматок будь-якої пісні в своєму творі, – прокоментував ситуацію відомий музичний критик Артемій Троїцкий. – А за Аллу Борисівну Пугачову треба тільки порадіти - частина її пісні потрапила в хіт якогось чорненького хлопчини, повідомляє "Твой дєнь".

Зараз ви читаєте новину «Репер 50 Сent вкрав стару пісню Пугачової». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути