Ексклюзиви
середа, 02 липня 2008 12:30

Рейтинг питань, які не хоче чути жоден чоловік

Рейтинг питань, які не хоче чути жоден чоловік
Американські психологи склали список з чотирьох питань, які не хоче чути жоден чоловік, особливо якщо вони звучать з вуст його коханої. Психологи вважають, що одну з найбільших помилок жінка робить, коли питає у чоловіка, чи не хоче він завести дітей. Експерти радять дозволити йому самому проявити ініціативу в цьому питанні. "Любий, невже я дійсно товста?" - ще одне питання, яке краще не задавати своєму коханому. За словами психологів, якщо чоловік зустрічається з жінкою, то це означає, що йому байдужі її недоліки і нема чого на них акцентувати увагу.

"Коли ж ти познайомиш мене зі своїми батьками?" - не краще питання для розвитку стосунків, запевняють американські психологи. На їхню думку, прохання про зустріч з родичами психологічно тисне на чоловіка, тоді як в цьому питанні він має самостійно визначити відповідний час для знайомства з батьками.

Фахівці також радять ні за яких обставин не питати свого коханого про його колишніх дівчат. Психологи стверджують, що, ставлячи таке питання, жінка сама потрапляє під підозру в численних зв"язках, повідомляє Newsland.

Зараз ви читаєте новину «Рейтинг питань, які не хоче чути жоден чоловік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути