пʼятниця, 25 січня 2019 04:05

Рамзан Кадиров пригрозив українському нардепу

Рамзан Кадиров пригрозив українському нардепу
Фото: РИА Новости

Президент Чечні Рамзан Кадиров погрожує народному депутату України і члену делегації в ПАРЄ Бориславу Березі, який в кулуарах ПАРЄ вступив у конфлікт з російською пропагандисткою Ольгою Скабєєвою.

Інцидент трапився під час виступу віце-спікера Верховної Ради Ірини Геращенко у кулуарах ПАРЄ. Нардеп Береза відштовхнув пропагандистку, яка зривала промову Геращенко, і назвав Скабєєву повією.

Кадиров заявив, що якби такий інцидент стався з українською журналісткою в Росії, він став би приводом для критики на Заході.

"А Березі слід дуже чітко засвоїти, якщо він належним чином не вибачиться перед Ольгою Скабєєвою, обов'язково знайдеться справжній чоловік, який в будь-якому місці його дістане і з розмаху вліпить дзвінкого ляпаса!" - ззаявив лідер Чечні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Український журналіст висміяла кремлівську пропагандистку Скабеєву

Нагадаємо, кремлівську пропагандистку Ольгу Скабеєву висміяла український журналіст. Це сталося під час спілкування голови української делегації в Парламентської Асамблеї Ради Європи Володимира Ар'єва з журналістом телеканалу "Прямий" Ольгою Шилкіною.

Скабеєва намагалася влізти в об'єктив телекамери.

"Ви анексували Крим, нашу територію. Ми не дамо анексувати наш прямий ефір", - сказала журналіст і перейшла на російську: "Мы очень хорошо знаем, как громко работает ваш сливной бочок, который у нормальных людей называется рот. Отойдите и не мешайте нам работать".

Зараз ви читаєте новину «Рамзан Кадиров пригрозив українському нардепу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути