пʼятниця, 18 травня 2018 14:19

Ракетний комплекс "Скіф"  успішно вразив всі цілі

Ракетний комплекс "Скіф"  успішно вразив всі цілі
"Скіф" комплектується ракетами з тандемними кумулятивними та осколково-фугасними бойовими частинами. Фото:img.pravda.com

Випробування експортного протитанкового керованого ракетного комплексу "Скіф" успішно завершили у Чернігівській області.

Фінальний етап випробувань нової модифікації ракетного комплексу "Скіф" проходили у присутності іноземного замовника, - про це пише "Луч".

"Під час випробувань були здійснені пуски керованих ракет "Скіф". Всі визначені цілі були успішно уражені. Представники замовника залишилися задоволені та високо оцінили унікальні тактико-технічні характеристики ракет виробництва "КБ Луч", – інформує бюро.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Послідовники Маска випробували першу комерційну ракету

Переносний протитанковий ракетний комплекс "Скіф" призначений для ураження живої сили противника, рухомих і нерухомих броньованих цілей, що мають комбіновану, рознесену чи монолітну броню, у тому числі з динамічним захистом, а також малорозмірних цілей типу довготривалих вогневих точок, легкоброньованих об'єктів та вертольотів.

Особливістю комплексу є можливість наведення ракети на ціль із закритих позицій та сховищ, що знижує ризик знищення навідника зворотнім вогневим ударом противника.

"Скіф" комплектується ракетами з тандемними кумулятивними та осколково-фугасними бойовими частинами.

Військово-повітряні сили США провели успішні випробування "гравітаційної" ядерної бомби B61-12 5-го покоління. Програма модифікації цієї бомби ведеться вже протягом 7 років.

Зараз ви читаєте новину «Ракетний комплекс "Скіф"  успішно вразив всі цілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути