Ексклюзиви
середа, 05 грудня 2007 16:45

"У Путіна істерика - він використовував ФСБ та МВС проти опозиції"

"У Путіна істерика - він використовував ФСБ та МВС проти опозиції"

Російський політик, один з лідерів СПС прокоментував підсумки виборів в Держдуму Росії, заявивши, що у президента Росії "почалася істерика" і він почав брехати, кажучи, що боровся з олігархами в 1990-і роки. За словами Бориса Нємцова, під час виборів влади використовували всі спецслужби, пішовши за "білоруським сценарієм".

"ФСБ, МВС... всі вони були використані проти нас. Це була спецоперація, а не вибори. Спецоперація спецслужб. Причому вона велася за законами війни. Заарештовувалися активісти, спеціально мерзотна пропагандистски-чекістська інформаційна війна по телевізору", - заявив в інтерв"ю білоруській службі Радіо "Свобода" Борис Нємцов.

"До речі вже тепер вона розповсюджується на інтернет... Зокрема, крупні портали російського інтернету вже захоплені адміністрацією президента. Я думаю, що буде тиск на незалежні ЗМІ, буде переслідування опозиції. Насправді, чиста Білорусь. Білорусь, оскільки товариш Путін... став на шлях фальсифікації та цинізму", - упевнений один з лідерів російської опозиції.

"Путін будує країну на жорстокості, брехні та цинізмі. На гнилому фундаменті. Очевидно, що побудувати велику країну на цьому не вийде. А його справа - брехлива - провальна. Тому необхідно битися", - вважає російський опозиціонер, повідомляє Телеграф.

Зараз ви читаєте новину «"У Путіна істерика - він використовував ФСБ та МВС проти опозиції"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути