Ексклюзиви
середа, 21 листопада 2007 15:14

"У інтереси Грузії не входить ескалація конфлікту в Абхазії"

У інтереси Грузії не входить ескалація конфлікту в Абхазії. Про це заявив журналістам держміністр Грузії з питань врегулювання конфлікту Давид Бакрадзе перед засіданням уряду в середу.

"У інтереси Грузії не входить ескалація конфлікту, тим більше в період, коли країна готується до президентських виборів", - заявив Давид Бакрадзе.

За його словами, грузинська сторона виразила серйозну заклопотаність тільки тоді, коли стало відомо про незаконне введення до Абхазії додаткових російських сил і техніки, і звернулася у зв"язку з цим в міжнародні організації за реакцією, "після чого процес був припинений".

"Сподіваємося, що цей процес не буде відновлений, а якщо Росія все ж таки не відмовиться від своїх намірів, це приведе нас до глибокої і серйозної кризи", - заявив Давид Бакрадзе.

Торкнувшись ситуації навколо Косово, Бакрадзе заявив, що "сам факт визнання незалежності Косова не є загрозою". "Загрозою є спекуляція цим питанням. Використання аналогій з Косово в інших ситуаціях означає початок небезпечних процесів, і, в першу чергу, це відіб"ється на самій Росії", - заявив госминистр.

Давид Бакрадзе виразив надію, що в умовах існуючої кон"юнктури Росія не почне процес визнання, повідомляє Новини-Грузії.

Зараз ви читаєте новину «"У інтереси Грузії не входить ескалація конфлікту в Абхазії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути