вівторок, 04 березня 2008 14:11

"Справедлива Росія" підтримає Путіна на пост прем"єра РФ

"Справедлива Росія" підтримає Володимира Путіна на пост глави російського уряду при голосуванні в Держдумі, повідомив журналістів у вівторок керівник фракції МиколаЛевічев.

Як очікується, кандидатура Путіна на посаду прем"єра може бути внесена на розгляд нижньої палати в травні. Сам Путін неодноразово заявляв, що готовий очолити кабінет міністрів у разі перемоги першого віце-прем"єра РФ Дмитра Медведєва на президентських виборах.

На питання журналістів, чи мають намір есери запросити Дмитра Медведева, який переміг на виборах 2 березня, на з"їзд партії 24 квітня, Левічев відповів: "Звичайно".

За його словами, Медведєв вже відвідував один зі з"їздів тоді ще "Партії Життя", на якому зачитував вітання від президента Путіна.

На своєму квітневому з"їзді есери, зокрема, мають намір змінити керівні органи партії, повідомив Левічев.

"Справедлива Росія", за його словами, активно бере участь в об"єднувальному процесі з іншими партіями. При цьому есерам не вистачає значущих - "статусних" - керівних посад, які можна було б запропонувати керівникам партій, які йдуть на об"єднання з есерами.

При цьому глава фракції виключив, що в партії може бути введений інститут співголов. "У партії повинен бути один лідер", - підкреслив Левічев. Він підтвердив, що зараз йдуть переговори про об"єднання есерів з Аграрною партією Росії.

З"їзд "Справедливої Росії" обговорить і новий статут партії. "Наш статут себе зжив, він дуже складний", - сказав Левічев.

Спірні моменти нинішнього статуту супротивники есерів часто використовують в судах для боротьби з партією, вважає Левічев. Він нагадав, що учасники з"їзду також розглянуть нову програму, за його словами, одну з найсучасніших серед російських партій, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «"Справедлива Росія" підтримає Путіна на пост прем"єра РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути