Ексклюзиви
пʼятниця, 29 серпня 2008 12:09

"Російська правляча еліта не схвалює позицію Росії в грузинському конфлікті"

Директор Інституту національної стратегії Станіслав Бєлковський вважає, що істотних санкцій, які б завдали значної шкоди Росії як державі, не буде.

"Росія не боїться санкцій з боку Заходу, оскільки простір для цих санкцій дуже обмежений. Санкцій повинен побоюватися російський капітал. Проте оскільки всі ці люди входять в правлячі кола і мають право голосу при ухваленні державних рішень, то, звичайно, позиція російської держави залежатиме і від думки цих людей, - заявив в коментарі "Дело" Бєлковський. - Вже сьогодні значна частина російської правлячої еліти не схвалює позицію Росії в грузинському конфлікті. Єдності в цьому питанні немає".

"Якщо ж санкції і будуть введені, то вони просто змусять російську еліту підходити відповідальніше до того, чим вона займається, і концентруватися на внутрішніх проблемах країни", - підсумував російський експерт.

Зараз ви читаєте новину «"Російська правляча еліта не схвалює позицію Росії в грузинському конфлікті"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути