субота, 16 лютого 2008 10:39

"Путін буде ляльководом при майбутньому президентові РФ"

Найбільш вірогідний кандидат в президенти США від Республіканської партії США Джон Маккейн 15 лютого звинуватив Володимира Путіна в тому, що той збирається стати ляльководом при новому лідерові країни, повідомляє Reuters.

"Я вважаю, що пан Путін намагається відновити минулу Російську імперію. Очевидно, що він бажає залишитися при владі в Росії практично навіки. Для цього він і висунув свого протеже - людини, яка на посту президента виконуватиме його розпорядження, тоді як сам Путін займе пост прем"єр-міністра", - сказав Маккейн, виступаючи на передвиборних зборах в штаті Вісконсін.

"Ми знали, що розігрується лялькове вистава, але не знали, хто є маріонеткою", - заявив кандидат в президенти від республіканців.

В той же час Маккейн завірив присутніх, що не бачить в Росії такої загрози, яку колись представляв Радянський Союз, оскільки у Москви, на його думку, зараз немає ні засобів, ні можливостей щоб змагатися з США.

Нагадаємо, що Маккейн є послідовним критиком нинішнього російського керівництва. Так, один раз він заявив, що не побачив в очах Володимира Путіна нічого, окрім трьох букв: "К", "Г" і "Б".

В даний час Джон Маккейн з великим відривом очолює список республіканців, охочих стати єдиним кандидатом від цієї партії на виборах в США. За оцінками фахівців, тільки яка-небудь надзвичайна подія може перешкодити йому повести республіканців до боротьби за Білий дім проти єдиного кандидата від демократів.

В той же час в Росії також продовжується президентська виборча кампанія. Спостерігачі сходяться на думці, що з найбільшою вірогідністю наступним главою держави стане перший віце-прем"єр Дмитро Медведєв, чиє висунення в президенти відкрито підтримав Володимир Путін.

Медведєв вже запропонував Путіну зайняти пост прем"єр-міністра у разі своєї перемоги на виборах. Путін на цю пропозицію відповів згодою, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «"Путін буде ляльководом при майбутньому президентові РФ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути