Ексклюзиви
понеділок, 18 травня 2009 18:15

"Приходько співала найгірше за всіх, а Лобода показала великий сумбур"

"Приходько співала найгірше за всіх, а Лобода показала великий сумбур"

У фіналі пісенного конкурсу Євробачення виступили представники 25 країн. Серед них нас найбільше цікавили оцінки виступу на московському конкурсі двох українок - Світлани Лободи та Насті Приходько, котра виступала за Росію. Тим більше обидві в підсумковому заліку вивились поруч. Зайняли 12-е та 11-е місця відповідно.

Продюсер Максим Паперник із Києва прокоментував виступи дівчат для Gazeta.ua. Він знімає кліпи для Софії Ротару, Олександра Пономарьова, Ірини Білик, Тамари Гвердцителі.

Паперник вважає, що Лободі не слід було використовувати поняття "криза". Щодо заниження балів українці, то, на думку продюсера, тут все було по-чесному.

"Оцінки, які отримала представниця України Світлана Лобода, — це реальні бали, яких шоу було варте. Вона виконала композицію Be my Valentine, або Anti-crisis girl. Жодна з країн не використала слова "криза", бо політичне життя треба відокремлювати від культурного. Дуже дивно її знімали — я побачив лише два крупні плани. Таке враження, що хотіли сховати Світлану навмисне", - каже Паперник.

"Приємно, що вона сама написала пісню. Але ці хлопці в римських шоломах, колеса... Таке шоу гідно виглядало б у нічному клубі. Доки Лобода робила кульбіти, стрибала за ударну установку, в неї не було часу показати свою енергетику. У співачки було велике бажання епатувати. Але замість епатажу вийшов великий сумбур", - критикує він виступ Світлани.

Ще більше від фахівця перепало Приходько.

"Здається, представниця Росії Настя Приходько на конкурсі співала гірше за всіх. Був просто надривний вокал, хрипіла. Може, через утому або хвилювання? Пісня — красива, але надто слов"янська. Сцену оформили депресивно. У відео використали прийом із кліпу "Віа Гри", коли дівчина перетворювалася на літню жінку. На цьому конкурсі глядачі хочуть розважатися, а від виступу Насті залишилося сумне враження", - коментує невдачу українки режисер.

Переможець конкурсу Олександр Рибак, на думку Паперника, виграв завдяки хлопчачому образу та щирості.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Приходько співала найгірше за всіх, а Лобода показала великий сумбур"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути