вівторок, 11 грудня 2007 15:49

"Прем"єрство Путіна позитивно позначиться на розвитку Росії"

Голова Ради Федерації, лідер партії "Справедлива Росія" Сергій Міронов підтримує пропозицію першого віце-прем"єра Дмитра Медведєва про те, щоб Володимир Путін очолив уряд після президентських виборів.

"Якщо Володимир Володимирович дасть на це добро, це буде доцільно і позначиться позитивно на розвитку Росії як в соціально-економічній сфері, так і в зовнішній політиці", - заявив Міронов журналістам у вівторок.

Назвавши подібний розвиток ситуації "непоганим алгоритмом", він висловив припущення, що робота Володимира Путіна на посту голови уряду буде корисна з погляду організації подальшої роботи російської влади.

"Ми неодноразово говорили про те, щоб і після президентських виборів був продовжений курс Володимира Путіна, а хто, як не він сам, зможе це зробити", - заявив голова Ради Федерації.

Він звернув увагу на те, що у разі перемоги Медведєва на президентських виборах "новий президент буде соратником голови уряду, глибоко зануреним в те, що робиться в країні останні вісім років".

В понеділок чотири партії - "Єдина Росія", "Справедлива Росія", Аграрна партія Росії і "Цивільна сила", що набрали на парламентських виборах 2 грудня в цілому більше 75% голосів, запропонували висунути Медведєва кандидатом в президенти. Президент РФ Володимир Путін цю ініціативу підтримав.

У вівторок Медведєв попросив Путіна стати прем"єром, якщо сам Медведєв переможе на президентських виборах в березні 2008 року.

За словами Міронова, ініціатором висунення кандидатури Медведєва на пост президента став лідер "Єдиної Росії" Борис Гризлов.

Відповідаючи на питання журналістів, лідер есерів підтвердив, що рішення запропонувати Путіну зайняти пост голови уряду Медведєв озвучив на консультаціях з представниками чотирьох партій, що пройшли у вівторок в Держдумі.

"Ми спочатку самі йому сказали про те, що це був би хороший варіант, і Дмитро Анатолієвич повідомив нас, що вже готує відповідне звернення", - сказав Міронов, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «"Прем"єрство Путіна позитивно позначиться на розвитку Росії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути