пʼятниця, 12 жовтня 2007 16:44

"Марші незгодних" пройдуть за тиждень до російських виборів

"Інша Росія" в п"ятницю ухвалила рішення провести 24 і 25 листопада, в останні вихідні перед парламентськими виборами, "Марші незгодних" під гаслом "Росія без Путіна". Як мовиться в повідомленні прес-служби коаліцію, акції передбачається організувати в найбільших містах Росії.

При цьому "Інша Росія" збирається направити запрошення взяти участь в підготовці "Маршів" лідерам всіх організацій, що входили в оргкомітети попередніх "Маршів незгодних", йдеться в повідомленні прес-служби.

У число організаторів вуличних акцій "Іншої Росії", що проходили протягом зими-весни 2007 року, в різний час, крім Об"єднаного цивільного фронту (ОЦФ) Гарі Каспарова і НБП Едуарда Лимонова, входили Республіканська партія Владимира Рижкова, "Трудова Росія" Віктора Анпілова, Народно-демократичний союз (РНДС) Михайла Кас"янова, Авангард Червоної Молоді (АЧМ) Сергія Удальцова. Проте всі ці організації поступово відмовилися від участі в коаліції "Інша Росія" і в "Маршах незгодних".

7 жовтня РНДС, на чолі з Михайлом Кас"яновим, провів в Новопушкінському сквері в центрі Москви свій "Марш незгодних", який пройшов у вигляді мітингу пам"яті Анни Політковської. До його оргкомітету увійшли Московська  Хельсінська група, організація "За права людини" Льва Пономарьова і Республіканська партія. Представники "Іншої Росії" в акції не брали участь. На мітингу виступили сам Кас"янов, а також Анпілов і представники СПС Марія Гайдар і Борис Нємцов, повідомляє Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «"Марші незгодних" пройдуть за тиждень до російських виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути