середа, 24 листопада 2010 10:32

"Майкрософт" підписався брати участь в нацпроекті Януковича

"Майкрософт" підписався брати участь в нацпроекті Януковича

Всесвітня корпорація Microsoft стане стратегічним партнером національного проекту "Відкритий світ: створення інформаційно-комунікаційної (4G) освітньої мережі національного рівня".

Про це заявив Глобальний директор програм державно-приватного партнерства корпорації Microsoft Джойс Фернандес під час зустрічі з керівником національного проекту "Відкритий світ" Ігорем Курсом.

Як повідомили в прес-службі "Укрнацпроекта", під час зустрічі корпорації були презентовані графік і складові проекту щодо створення освітньої інфраструктури на основі бездротової мережі 4-го покоління, створення централізованої системи навчання та оцінювання знань учнів та надання 1,5 млн. школярам нетбуків з пільговим підключенням до Інтернету.

"Україна дозріла до таких ініціатив і корпорація Microsoft готова виступити стратегічним партнером у такому проекті", - заявив Фернандес.

Він також висловив готовність надати методологічну підтримку реалізації проекту і поділитися досвідом реалізації подібних проектів у технологічно розвинених країнах.

Фернандес запросив членів робочої групи відвідати Португалію, де впроваджується один з найбільш успішних подібних проектів у Європі.

Зустріч відбулася 23 листопада 2010 року в рамках міжнародної конференції "Економічний успіх через освіту і технології" в столиці Азребайджана Баку.

Нагадаємо, 25 серпня 2010 Комітет з економічних реформ визначив перелік і концепції Національних проектів.

"Відкритий світ" є одним з ключових проектів пріоритету "Нова якість життя" і передбачає стандартизацію та уніфікацію методик навчання та впровадження інформаційно-комп'ютерних технологій в систему управління освітніми установами.

За матеріалами Ліга

Зараз ви читаєте новину «"Майкрософт" підписався брати участь в нацпроекті Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути