Ексклюзиви
пʼятниця, 25 січня 2008 16:49

"Грузія зі стадії вирішення конфліктів переходить до реінтеграції конфліктних зон"

Про це заявив напередодні увечері журналістам в Страсбурзі президент Грузії МихайлоСаакашвілі, коментуючи структурні та кадрові зміни в уряді Грузії.

"Замість госміністра з конфліктів буде госміністр з реінтеграції. Нова назва цієї структури означає, що Грузія зі стадії вирішення конфліктів переходить на реінтеграцію і завданням нового уряду буде не тільки подолання бідності, але і відновлення територіальної цілісності та інтеграція всіх етнічних груп до складу Грузії", - сказав Саакашвілі.

Саакашвілі ще раз вказав на важливість недавньої заяви глави МЗС РФ Сергія Лаврова, який сказав що Росія не визнаватиме незалежність Південної Осетії та Абхазії.

"Заява Лаврова це велике досягнення, оскільки це перша заява за останній рік, коли Росія твердо заявляє, що не збирається проголошувати незалежність Південної Осетії та Абхазії. І це не узгоджується з позицією лідерів сепаратистів, які переконують жителів конфліктних зон, що їх незалежність визнають", - відзначив Саакашвілі.

Говорячи про кандидатуру Темура Якобашвілі, представлену на пост госміністра з реінтеграції, Саакашвілі відмітив, що він має великий досвід роботи з людьми, ЗМІ і НВО, повідомляє ИА "Новости-Грузия".

Зараз ви читаєте новину «"Грузія зі стадії вирішення конфліктів переходить до реінтеграції конфліктних зон"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути