четвер, 07 лютого 2008 15:13

"Абрамович хоче купити "Імеді" та "Динамо" - грузинські ЗМІ

Російський підприємець, який проживає в Лондоні, Роман Абрамович має намір купити в Грузії телекомпанію "Імеді", гіпермаркет "Гудвіл" і футбольний клуб "Динамо".

Це повідомляє опозиційна грузинська газета The Georgiantimes з посиланням на власні джерела, передає Інтерфакс. За попередніми відомостями, угода про покупку телекомпанії "Імеді" може бути укладена в найближчі дні. Проте представники Романа Абрамовича інформацію про операцію поки не підтверджують і його реакція на публікацію в грузинській газеті невідома.

Футбольний клуб і телеканал "Імеді" належать Бадрі Патаркацишвілі, проти якого Генпрокуратура Грузії порушила кримінальну справу за звинуваченням в спробі організації державного перевороту і підготовці замаху на політичного діяча. Він оголошений в розшук.

Телекомпанія "Імеді" не виходить в ефір з грудня минулого року. Як заявляють в керівництві телекомпанії, це пов"язано з технічними причинами. У листопаді минулого року телекомпанія була закрита грузинською владою в період найбільш гострого протистояння влади та опозиції, а в грудні вона поновила мовлення лише на декілька днів. 25 січня Міський суд грузинської столиці наклав арешт на майно телекомпанії, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «"Абрамович хоче купити "Імеді" та "Динамо" - грузинські ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути