понеділок, 05 травня 2008 09:27

П"ять найбагатших моделей за версією Forbes (ФОТО)
5

Рейтинг найбільш високооплачуваних моделей, опублікований на цьому тижні журналом Forbes, як завжди, виявив нові тенденції в модному бізнесі і визначив склад модельної еліти.

Як і в минулому році, список найбагатших манекенниць очолила бразильська супермодель Жізель Бундхен - за останніх 12 місяців вона заробила 35 мільйонів доларів.

Не дивлячись на те, що Жізель не почала продовжувати контракт з провідним виробником жіночої білизни Victoria"sSecret, термін якого закінчився в грудні 2007-го, її шанси на те, що і через рік вона залишиться на першому рядку рейтингу, вельми великі.

"Прекрасна п"ятірка" найбільш затребуваних супермоделей практично не змінилася в порівнянні з минулим роком. За Бундхен слідує Хайді Клум (14 млн. доларів).

Кейт Мосс (7,5 млн. доларів).

І Адріана Ліма (7 млн. доларів).

Проте ім"я, вписане в п"ятий рядок рейтингу, вразило багатьох: італійку Алессандру Амброзіо змінила голландка Дутцен Крес (6 млн. доларів), що минулого року займала в списку скромне передостаннє місце, повідомляє ТОПНьюз.ру.

Зараз ви читаєте новину «П"ять найбагатших моделей за версією Forbes (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути