середа, 16 червня 2010 20:21

П"яний водій покусав даішника

П"яний водій покусав даішника

О 2:00 16 червня до чергової частини Державної автомобільної інспекції у Миколаївській області зателефонували мешканці села Галіцинове з Жовтневого району. Скаржились, що у селі біля кафе "Затишок" гасає підозрілий "Мерседес". Очевидно, водій п"яний.

"Туди виїхав підрозділ з міської роти Дорожньо-патрульної служби Миколаєва, - розповіла Ольга Новохатська з обласного управління ДАІ. - Зупинили "Мерседес". Водій вийшов, документи показувати відмовився. Натомість став тікати".

Інспектори спіймали 46-річного водія. Той став шарпати їх. Коли 24-річний Станіслав Нікітін одягав на нього кайданки – покусав за ліву руку.

"Хоч він і не хотів, але його таки відвезли до лікарні, - каже Новохатська. - Здавати аналізи він відмовився. Однак із зовнішнього огляду лікарі дали висновок, що він п"яний. Потім його забрали до райвідділу міліції, а машину – на штрафмайданчик".

Того ж дня суд покарав водія. Той має сплатити 255 гривень за непокору працівнику міліції. У Станіслава Нікітіна зафіксували легкі тілесні ушкодження і матеріали передали до прокуратури. Там проти чоловіка можуть порушити карну справу.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «П"яний водій покусав даішника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути