Ексклюзиви
пʼятниця, 21 вересня 2007 09:40

Путін заявив, що збереже вплив у Росії після президентських виборів

Президент Володимир Путін упевнений, що збереже вплив у Росії після президентських виборів 2008 року, але при цьому він не має наміру змінювати структуру влади під себе. Таку заяву російський лідер зробив ще в бесіді з учасниками дискусійного клубу "Валдай", що засідав 14 вересня, але прес-служба Кремля оприлюднила її стенограму лише в четвер. "Я твердо вирішив - давно, із самого початку, - що будь-яка людина, яка перебуває при владі, не повинна міняти структуру влади під себе", - сказав Путін.

Президент також признався, що ще не вирішив, чим займатиметься після 2008 року.

"Звичайно, я буду тут присутній. Я поки точно для себе не вирішив, чим займатимуся. Але чим би я не займався, я розумію, що вплив якийсь буде. Це об"єктивні речі. Я не збираюся їм спекулювати, цим впливом, гіпертрофувати його значення, але він буде. Ще це залежатиме від того, чим я безпосередньо займуся - або чисто політичною роботою, або ще якоюсь", - сказав глава держави.

Як відзначив Путін, його турбує, що сьогодні багато що залежить в Росії тільки від однієї людини. "Я хочу розширити цей майданчик", - завірив президент.

Путін також повідомив, що не має наміру виїжджати на постійне місце проживання за кордон. "Я люблю свою країну, я росіянин. Я, здається, розповідав, що в ста з невеличким кілометрах від Москви є село, де мої предки жили з 1600-го "кошлатого" року, і всі ці сторіччя, з покоління в покоління, ходили в одну і ту ж церкву. Це по архівних, по церковних документах з"ясували. Це мене вразило, я цього не знав. І, знаєте, я відчуваю свій зв"язок з країною".

Путін заявив, що гостро переживає будь-які проблеми, пов"язані з пересічним громадянином, і весь час про це думає. "Як відіб"ються ті або інші наші дії на житті конкретної людини? Я ніколи не забуваю, що був жителем комунальної квартири в Ленінграді". NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Путін заявив, що збереже вплив у Росії після президентських виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути