понеділок, 04 червня 2007 12:10

Путін продовжить термін свого президентства на 3 роки

Термін повноважень президента Росії було б доцільно продовжити до п"яти-семи років, вважає глава Росії Володимир Путін. При цьому кількість термінів, які одна і та ж людина може займати пост президента, на думку Путіна, збільшувати не варто.

Чотири роки для Росії - "звичайно, достатньо маленький термін", заявив Путін. "Для сьогоднішньої Росії п"ять, шість або сім років - це цілком прийнятно", - упевнений президент.

Путін роз"яснив, що він сам, перед тим, як зайняти пост голови держави, достатньо довго був прем"єр-міністром "і вже був в курсі подій, що відбувалися в країні, був залучений в ухвалення рішень". "Якщо припустити, що губернатор якийсь вибраний, допустимий, йому на федеральному рівні роки два потрібно тільки входити в курс федеральних і міжнародних проблем. І все, вже потрібно починати нову виборчу кампанію", - сказав Путін, пояснюючи необхідність збільшення терміну повноважень президента.

Путін також повідомив, що його дружина "з нетерпінням" чекає, коли він закінчить діяльність на посту президента, повідомляє Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «Путін продовжить термін свого президентства на 3 роки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути