субота, 06 жовтня 2007 12:08

Путін подарував своїй вчительці квартиру

Вчителька Володимира Путіна Міна Мойсеївна Юдіцкая живе в житловому будинку в центрі Тель-Авіва в невеликій, але затишній квартирі.

NУ 9 - 10-му класах школи вона викладала майбутньому президентові РФ німецьку мову. Через три роки після закінчення Путіном школи, Юдіцкая емігрувала до Ізраїлю, де знайшла роботу у військово-повітряних силах, пише Комсомольська правда.

У 2005 році Міні Мойсеївні вдалося особисто зустрітися з президентом Росії під час його візиту до Ізраїлю. На лист шкільної вчительки Путін відповів запрошенням на чай. Бесіда тривала близько 40 хвилин і, за словами Міни Мойсеївни, справила на Путіна велике враження.

Після зустрічі до пенсіонерки додому відразу приїхали журналісти. По місцевому ТБ показали в якій старій і некомфортній квартирі живе колишня вчителька президента Росії, передає Newsru.

"Незабаром до мене від Путіна з Москви приїхала людина, - згадує Міна Мойсеївна. Я спочатку боялася його впускати. Але Володя при зустрічі попросив написати йому мою адресу. Ця людина зняла з папірця копію і показала мені. Я заспокоїлася. Ця людина сказала мені, що Путін дуже вдячна людина. Він не забуває про тих, хто йому зробив щось хороше".

Зараз ви читаєте новину «Путін подарував своїй вчительці квартиру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути